Ugledni povjesničar: Dokazi upućuju na to da je COVID „biološki rat”, sukladno komunističkom „programu”

4. 11. 2020. | Vijesti | 0 comments

Vodeći talijanski povjesničar navodi da je sve više dokaza za to da je Covid-19, ne samo proizveden u kineskom laboratoriju, već da su ga komunisti pustili u optjecaj u svrhu „biološkog ratovanja”, sukladno njihovu „programu za budućnost”.

U videosnimci koju je nedavno objavila Zaklada Lepanto (pogledati od 10:02 do 12:44), profesor Roberto de Mattei izjavio je da nitko ne bi trebao biti iznenađen ako nakon komunističkog „ideološkog i psihološkog rata”, uslijedi i biološki rat, započet u kineskom laboratoriju.

„Svakim danom, sumnje u sintetičko porijeklo virusa sve brže nestaju”, rekao je.

„Zašto bismo trebali biti iznenađeni ako ovaj virus potječe iz komunističke Kine, zemlje koja se još uvijek drži Marxovih, Lenjinovih i Maovih ideala te koja ga koristi kao dio svog programa za budućnost?”

„Ušli smo u fazu biološkog ratovanja […].”

Prilikom svog obraćanja kojim je obilježio jubilarnu godinu 450. obljetnice pobjede katoličkih snaga nad Turcima u bitci kod Lepanta, Mattei je spomenuo druge bitke u koje je Crkva od tog vremena uvučena: štetu Francuske revolucije koja još uvijek traje, kao i Boljševičku revoluciju iz 1917. godine.

„Pogrješke komunizma onečistile su cijeli svijet kao zlokobni virus”, Mattei je rekao.

„Oni koji smatraju da je komunizam izumro nakon pada Sovjetskog Saveza, čine smrtonosnu pogrješku u prosudbi.”

 „Od 1970-ih godina, slijedivši upute Antonia Gramscija i Frankfurtske škole, nakon ideološkog rata komunizam je prerastao u novi oblik rata, tj. psihološki rat u kojem se, pretvaranjem riječi i slika u oružje, nastoji doći prvo do duša, a onda i do tijela, što vrijeđa dubinske čovjekove sklonosti: njegove stavove i osjećaje.”

Profesor je upozorio da je ovaj kulturni marksizam već prodro i u samu Crkvu.

„Ovaj je rat prodro unutar Crkve, budući da je Crkva Revoluciji neprijatelj par excellence, kao što je i mjesto gdje duše stasaju za borbu”, rekao je Mattei.

„Duše sinova i kćeri Crkve, pogotovo nakon Drugog vatikanskog sabora, postale su žrtvama procesa izobličenja. Stoga, Drugi vatikanski sabor, bez obzira na teološku prosudbu donesenih dokumenata, ima povijesnu odgovornost za gubitak borbenog duha te za psihološko i moralno razoružavanje katolika.”

Mattei je, zatim, predložio da ne bi trebalo biti iznenađujuće da „ideološki i tjelesni virus” prati i „biološki virus, neprijatelj za kojeg se čini da je fizički znak kulturnog i moralnog otrovanja čovječanstva, čak i ako je u ovom procesu nevidljiv”, kao što ne bi trebalo biti iznenađujuće da je „organizirana pandemija […] proizvedena u laboratoriju”.

Mjesecima je trajala burna rasprava o porijeklu koronavirusa Covid-19 koji se prvotno pojavio u kineskom gradu Wuhanu u prosincu 2019. godine. Kineske su vlasti okrivile loše higijenske uvjete na jednoj gradskoj tržnici morskih plodova i peradi te su se proširile glasine o širenju virusa na ljude preko šišmiša ili ljuskavaca, vrste mravojeda koja se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini. No, u svibnju, državni tajnik SAD-a, Mike Pompeo, izjavio je da postoji „ogromna količina dokaza” da je virus, zapravo, došao iz Instituta za virologiju u Wuhanu.

Američki stručnjak za Kinu, Steven Mosher, iz Population Research Institute (Instituta za istraživanje stanovništva), snažno zagovara teoriju da „wuhanska gripa” potječe iz Instituta za virologiju u Wuhanu. U članku objavljenom na portalu LifeSiteNews, Mosher je naveo zloglasnu kinesku „ženu-šišmiš”, dr. Shi Zhengli, kao izumiteljicu virusa Covid-19.

„Dr. Shi Zhengli […] bavila se izradom novih i smrtonosnih koronavirusa”, napisao je Mosher.

„Neke od svojih radova objavila je u znanstvenim časopisima, kao što je njezin članak iz 2008. u Journal of Virology, u kojem je opisala kako je sa svojim timom uzimala bezopasne koronaviruse od šišmiša potkovnjaka te ih, zatim, genetski izmijenila da bi mogli zaraziti ljude, kao što to čini izvorni virus SARS-a”, nastavio je.

„Do 2013. godine, izolirala je šišmišji koronavirus, sad poznat kao RaTG-13, kojeg je zatim koristila za istraživanje mutacije dobitka funkcije. […] Upotrijebivši njezin tajni šišmišji koronavirus kao „kralježnicu”, umetnula je domenu vezanja receptora (receptor binding domain, RBD) iz drugog koronavirusa da bi mu povećala zaraznost.”

„Znanstveni naziv nastale kimere koronavirusa je SARS-CoV-2, no svijetu je poznatiji – što je i točnije – kao kineski virus.”

Dr. Li-Meng Yan, kineska znanstvenica koja je pobjegla iz Kine te se trenutno skriva u SAD-u, prošli je mjesec rekla Tuckeru Carlsonu da je COVID-19 stvoren u laboratoriju te da je kineska komunistička vlada pustila taj „frankensteinski” virus u optjecaj „namjerno” da bi „prouzročila takvu štetu”.

Dorothy Cummings McLean

Izvor: LifeSiteNews

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

Procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama

Procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama

I ove godine na blagdan Gospe Fatimske, u petak 13. svibnja 2022., održat će se javna procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama mnogih svetaca. Procesija počinje u 17.30 sati pred zagrebačkom Katedralom. Nakon što je Sveti Otac ove godine...

Otkriće o svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske

Otkriće o svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske

Sveti Josip zaštitnik je Hrvatske od 1687. godine kada je Hrvatski sabor o tome donio službenu odluku. Tekst te saborske odluke nalazi se, među ostalim, i na službenim stranicama Hrvatskog sabora i navodno glasi ovako: „Sveti Josip, Krista...

Nove mjere Stožera – udar na zdrav razum?

Nove mjere Stožera – udar na zdrav razum?

Zaoštravanje epidemioloških mjera i restrikcija koje nam je danas svečano najavio i obznanio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske novi je dokaz one stare mudrosti da se glupost nikada ne umara. Od početka pandemije korona virusa veliki dio...

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Nakon naloga Vrhovnog suda za izuzećem sutkinje Sandre Artuković Kunšt zbog ideološke (lgbt) pristranosti iz postupka udruge „Dugine obitelji protiv Vigilare“ i ukidanja prvostupanjske presude zbog „bitne povrede odredaba parničnog postupka“ i...

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Zagrebački gradonačelnik Tomašević i njegov 'Muzemo', vrlo će brzo u gradske osnovne škole uvesti građanski odgoj i obrazovanje i to, kako su najavili, prema riječkom modelu, a možda i još liberalniji. Takvim programom građanskog odgoja potkopavaju...

Parlamentarni izbori 2020.