Građanski odgoj – roditelji, oprez!

17. 09. 2121. | Vijesti | 0 comments

Zagrebački gradonačelnik Tomašević i njegov ‘Muzemo’, vrlo će brzo u gradske osnovne škole uvesti građanski odgoj i obrazovanje i to, kako su najavili, prema riječkom modelu, a možda i još liberalniji.
Takvim programom građanskog odgoja potkopavaju se vrijednosti obitelji, katoličanstva, domoljublja, spolnosti, muško-ženske razlike i njihovo nadopunjavanje i temeljno ljudsko pravo: pravo na život.
Djecu treba zaštititi od ove nove “građanske religije” jer mi smo, kao roditelji, njihovi prvi i najvažniji odgojitelji.
Stoga, ako imate djecu u (zagrebačkim) školama, nemojte davati ni potpisivati SUGLASNOSTI za izvannastavnu aktivnost koja se odnosi na “građanski odgoj”.

Evo nekih indoktrinacijskih primjera iz riječkog priručnika:

❌ Obitelj više nisu mama, tata i djeca
“Postoje i obitelji koje čine dvije mame ili dvojice tata i njihova djeca.” (priručnik za 7.-8. r., poglavlje “Ovo su naše obitelji”)

❌ Katolička vjera uopće se ne spominje
U poglavlju “(NE) vjerovati je OK” stoji da su sve religije iste, uz citat: “posjetite crkvu, džamiju, sinagogu. Usporedite ih.” (priručnik za 7.-8. r.).

🚫 Pravo na život – ne postoji
Nema spomena jednog od najvećih pokreta u Hrvatskoj – “pokreta za život” ni nerođene djece

❌ Rodna teorija – opet
“Spol i spolne razlike odnose se na ono što biološki razlikuje djevojčice i dječake. Rod i rodne razlike na ono to kako društvo gleda na položaj djevojčica i dječaka” (priručnik za 5.-6. r.)

❌ Domoljublje i hrvatstvo
Nema ni spomena domovine, Hrvatske, Hrvata…

🌈 Suradnja s lijevim, protuhrvatskim, homoseksualnim i drugim agresivnim skupinama i pojedincima, kao što su: Gong, B.aB.e, Centar za mirovne studije, Forum za slobodu odgoja, Centar za građansku hrabrost, Dugine obitelji, Lezbijska organizacija Rijeka, Mreža mladih Hrvatske, RODA, Documenta, Zagreb Pride, Ženska soba…

Cijeli popis: http://goo.hr/good-inicijativa/

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Nakon naloga Vrhovnog suda za izuzećem sutkinje Sandre Artuković Kunšt zbog ideološke (lgbt) pristranosti iz postupka udruge „Dugine obitelji protiv Vigilare“ i ukidanja prvostupanjske presude zbog „bitne povrede odredaba parničnog postupka“ i...

[VIDEO] Prvih 100 dana nove vlasti u Zagrebu

[VIDEO] Prvih 100 dana nove vlasti u Zagrebu

https://www.youtube.com/watch?v=dl4L7YMJfxM Nova gradska vlast pohvalila se s prvih stotinu dana vladanja glavnim gradom Hrvatske. To je, uistinu tragikomično, jer je to razdoblje obilježeno, prije svega, nametanjem ideologije, kao i iskazanom...

Građanski odgoj? Ne, hvala.

Građanski odgoj? Ne, hvala.

Dakako da zeleno-crveni revolucionari koji vladaju Zagrebom, ne gube vrijeme na teme na kojima su dobili izbore (komunalije, obnova grada itd.). Ideologija i kulturološka indoktrinacija ljevici je, ipak, iznad svega drugoga. Prenosimo komentar dr....

Parlamentarni izbori 2020.