Dugine igre s djecom, opet. A ministar?

6. 05. 2121. | Vijesti | 0 comments

Dr. Vice Batarelo

Ljudi… radi se o djeci, zašto im to radimo? Zašto dozvoljavamo ovakve nebuloze i sablazni? Ovo je bila moja prva reakcija kada sam čuo za kukavičku odluku Upravnog suda koja ide u prilog istospolnim zajednicama koje žele posvojiti djecu.

Obojena predstava

Ovaj tjedan me nazvao jedan novinar da mu prokomentiram ovu, navodnu, odluku Upravnog suda kojom je (nepravomoćno) presuđeno da homoseksualci „ne smiju biti diskriminirani u postupku procjene za posvojenje zbog toga što su sklopili životno partnerstvo“.

Drugim riječima, istospolni parovi, teoretski, mogu „dobiti“ djecu iz domova na udomljavanje i onda kasnije zatražiti posvojenje, iako Ministarstvo socijalne skrbi (Aladrović) još uvijek može uložiti žalbu na takvu presudu…

Udruga Dugine obitelji je, blago rečeno, likovala.

Medijsko pumpanje, kakvo ‘suprotno’ stajalište?

I sada novinar kaže da im treba netko ‘suprotnog’ stajališta! Prvo, ovo danas je namještena predstava u kojoj bismo mi trebali dobiti 10 sekundi vremena, da nas izrežu i da izgledamo kao nekakvi freakovi i netolerantna” manjina.

Dakle, dobili bismo 10 sekundi da obranimo ono što postoji oduvijek, dok ovi drugi dobiju vremena koliko god žele za svoje društvene eksperimente (s djecom)!?!

Samo sam odgovorio da mi, tj. ogromna većina Hrvata, bez obzira na politička, vjerska ili svjetonazorska gledišta, nismo na „suprotnoj“ strani niti smo freakovi, nego smo većinska (pozicija) koja dobro zna da iskustvo od pamtivijeka pokazuje da je najbolje mjesto za dijete s mamom i tatom, kao i to da već traumatizirana djeca iz domova ne smiju biti ‘pokusni kunići’ za igre i eksperimente nekih odraslih ljudi.

Drugo, ne želimo biti dio njihove namještene predstave. Mi ćemo reagirati u svoje vrijeme i po svojim pravilima.

Kakva debata s prirodom?

Ovo nije i ne može biti debata mogu li istospolni parovi „dobiti“ dijete ili ne. S prirodom, jednostavno, nema rasprave, ne može se činiti nasilje nad prirodom i tražiti nešto nemoguće, a najmanje prema nedužnoj djeci koja imaju pravo očekivati najbolje (tatu i mamu), a ne biti dio nekakvog društvenog eksperimenta.

Hrvatska s većinskom katoličkom vjerom i kulturom jednostavno ne treba prihvaćati ovakve ideologije temeljene na marksističkoj filozofiji i kaosu, koje u svojoj biti imaju cilj dijabolički uništiti, tj. dekonstruirati same temelje obitelji i njezinu definiciju kao životnu zajednicu tate, mame i djece.    

Nemojte šutjeti!!!

Znam da ovo nije samo stav Vigilare-a i moj stav, stoga molim šutljivu većinu da više ne šuti i da pomognemo djeci koja sama sebi ne mogu pomoći. Vigilare će zasigurno pokrenuti akciju za prava djece… I pritisak prema našim slabašnim političarima… Već imamo peticiju prema ministru socijalne skrbi Josipu Aladroviću: https://samotataimama.hr/

Moj komentar na sve ovo?

Sramota. A svi vi ‘simpa’ likovi u ‘simpa’ udrugama, sramite se što gradite svoju političku agendu na leđima jadne i traumatizirane djece, koja samo žele obitelj u kojoj bi se nalazili s tatom i mamom.

Zašto bismo mi ulazili u obojene igre i nasilnu izmjenu društvenih i moralnih normi jedne civilizacije. Moje i naše pravo je reći: NE, ne možete dobiti djecu. Ostavite ih na miru!

Poziv na obraćenje

A kao katolik, pozivam vas da se ostavite ovakvih prljavih rabota i da se sjetite da ćemo, zasigurno, svi umrijeti te da ćemo svi doći na sud pred Isusa Krista, jedinog Boga – i onda ćete odgovarati za ovakve strahote. Obratite se dok još možete.

Plenković – Aladrović sada na potezu…

Za kraj jedno pitanje za Plenkovića i njegova ministra Aladrovića. Što ćete sada napraviti, odnosno, hoćete li se ponašati politički korektno ili ćete biti muškarci i barem malo državnici te uzeti u obzir dugoročnu dobrobit traumatizirane djece?

Ministre Aladroviću, povijest će Vas pamtiti po Vašim sljedećim koracima; ili po dobru (ako ne izručite djecu istospolnim zajednicama) ili po zlu (ako ih izručite).

Dajte, bar jednom, zauzmite stav većine i učinite ono za što znate da je dobro i pravedno.

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

Procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama

Procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama

I ove godine na blagdan Gospe Fatimske, u petak 13. svibnja 2022., održat će se javna procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama mnogih svetaca. Procesija počinje u 17.30 sati pred zagrebačkom Katedralom. Nakon što je Sveti Otac ove godine...

Otkriće o svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske

Otkriće o svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske

Sveti Josip zaštitnik je Hrvatske od 1687. godine kada je Hrvatski sabor o tome donio službenu odluku. Tekst te saborske odluke nalazi se, među ostalim, i na službenim stranicama Hrvatskog sabora i navodno glasi ovako: „Sveti Josip, Krista...

Nove mjere Stožera – udar na zdrav razum?

Nove mjere Stožera – udar na zdrav razum?

Zaoštravanje epidemioloških mjera i restrikcija koje nam je danas svečano najavio i obznanio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske novi je dokaz one stare mudrosti da se glupost nikada ne umara. Od početka pandemije korona virusa veliki dio...

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Nakon naloga Vrhovnog suda za izuzećem sutkinje Sandre Artuković Kunšt zbog ideološke (lgbt) pristranosti iz postupka udruge „Dugine obitelji protiv Vigilare“ i ukidanja prvostupanjske presude zbog „bitne povrede odredaba parničnog postupka“ i...

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Zagrebački gradonačelnik Tomašević i njegov 'Muzemo', vrlo će brzo u gradske osnovne škole uvesti građanski odgoj i obrazovanje i to, kako su najavili, prema riječkom modelu, a možda i još liberalniji. Takvim programom građanskog odgoja potkopavaju...

Parlamentarni izbori 2020.