„Zovi Vigilare…“ (…a sada mi zovemo Vas!)

7. 12. 1515. | Vijesti, slider

Dragi prijatelji i podupiratelji!

I sami znate da je Vigilare postao sinonim za one koji djeluju, koji reagiraju i koji ne šute. Često nam se i sami javljate jer očito vrijedi: kada nešto treba napraviti – zovi Vigilare.

Mi ne izvještavamo o vijestima, nego stvaramo vijesti i često sami jesmo vijest. Ovdje smo da u ime svih prozivamo, propitujemo… Oh, da – i provociramo!

Bez bojazni
Ne bojimo se tzv. svjetonazorskih pitanja niti ‘naprednih’ liberalnih zastrašivanja. Javno, jasno i bez straha izražavamo svoje vrijednosne stavove. Prozvali smo i prozivat ćemo političare i javne osobe, ustanove i tvrtke te medije koji ismijavaju ili ponižavaju brak, obitelj i tradiciju, podržavaju pobačaj i srozavaju dostojanstvo ljudske osobe i  javni moral.

Neovisni
Naša snaga ste Vi. Vi se uključujete u naše akcije i kroz Vaše dobrovoljne priloge stvarate mogućnosti za naše NEOVISNO djelovanje. Ne primamo nikakav novac iz državnog proračuna niti ga želimo. To je lakši, ali i široki put.
Nismo vezani ni za jednu političku stranku, a i sami cijenimo slobodu mišljenja i izbora o stvarima poput politike. Naše neovisno djelovanje počiva na širokom broju prijatelja i podupiratelja.
Zasad smo imali velike uspjehe iako smo rijetko tražili novac. Novo vrijeme traži od nas korak prema naprijed i zato se obraćamo Vašim srcima i umovima.

Uporaba donacija

Vigilare redovito objavljuje svoja financijska izvješća. Možete ih vidjeti na našim stranicama (2012., 2013. i 2014.), kao i na stranicama Ministarstva financija.

Možemo reći da smo napravili puno s vrlo malo novca (ukupno nekoliko stotina tisuća kuna Vaših priloga), neusporedivo manje od ‘naprednih’ liberalnih udruga koja su do sada primile više od stotinu milijuna kuna Vašeg novca, prisilno otetog kroz porezna davanja.

Donirani novac uporabit će se u tri svrhe:

1. Financiranje jednog trajno zaposlenog (spomenute udruge imaju na desetke zaposlenih);
2. Facebook i e-mail kampanje – naš način komunikacije s javnosti i Vama;
3. Skorašnje akcije (obrana Božića i nerođenog života).

 Kako donirati?

a) jednokratno
b) redovito (mjesečno)

Modeli doniranja:
1.) jednim klikom za jednokratnu donaciju ili trajni nalog preko Paypal računa: https://vigilare.org/donacije/
(Trajni nalog: Svaki mjesec vam se skida određena svota od 2, 5 ili 10 eura. Kreditna kartica: Ako nemate Paypal račun, s kreditnom karticom otvorite svoj Paypal račun i donirajte).

2.) na naš račun preko internetskog bankarstva ili izravno u banci: https://vigilare.org/donacije/ (broj računa u Zagrebačkoj banci HR9423600001102251776); možete također ugovoriti i trajni nalog u Vašoj banci ili putem internetskog bankarstva.

Ako želite postati prijatelj Vigilare i redovito dobivati e-mail obavijesti, ispunite obrazac:

Izrezak - „Zovi Vigilare…“ (…a sada mi zovemo Vas!)

Obećanje!

Vigilare se neće politički angažirati kao nova politička stranka, jer smatramo da je rad na obnovi kulture s dugoročnim učincima, puno važniji za nas i našu djecu. Stoga molimo za Vašu potporu i Vaše molitve. Ovo je početak nove faze našeg zajedničkog projekta.

Budni s Vama stojimo!

Naše zadnje akcije:

Nepoćudni marketing za predstavu „Hinkemann“ Zagrebačkog kazališta mladih
Blasfemične izjave premijera Milanovića
Slučaj „Lijepa naša haubica“ – obrana dostojanstva hrvatske himne
Protiv nezakonitoga donošenja novog Obiteljskog zakona
‘Slučaj’ Doris Pinčić Rogoznica

Hvala i s poštovanjem

Osnivač i predsjednik Vigilare

Dr. sc. Vice John Batarelo

Donacija

kn
Personal Info

Billing Details

Molimo ispunite podatke o donaciji.
Nakon što zaprimimo donaciju dobiti ćete potvrdu na email

Terms

Donation Total: 50,00 kn

Kontakt informacije

+385 1 6446 420
faks. +385 1 6446 422
mob: +385 99 7780 969
E-pošta : info@vigilare.org
Ured: Grahorova 4,
10 000 Zagreb

Arhiva

Možda vas zanima:

Fatima – zablude Rusije i dan danas (II. dio)

Fatima – zablude Rusije i dan danas (II. dio)

Nakon prvog članka o Fatimskoj poruci i opomeni za svijet, donosimo i drugi dio. „Zablude Rusije” Komunizam, odnosno znanstveni socijalizam, kako ga njegovi pobornici vole zvati, nije se pojavio niotkud. Naime, naslijedio je utopijski socijalizam,...

Nikada moderan, samo i uvijek retrogradan

Nikada moderan, samo i uvijek retrogradan

Postoji jedna opća zabluda u Hrvatskoj osobito među nekima koji se osjećaju kao katolici, konzervativci i domoljubi, da je biti „moderan“ nekako „in“. „Biti moderan“ zvuči nekako primamljivo. Oni koji žele biti takvi, misle da će ih druga strana...

Fatima – poruka i opomena za svijet (I.dio)

Fatima – poruka i opomena za svijet (I.dio)

Što se, ustvari, dogodilo u Fatimi 1917. godine? Što nam ti događaji danas znače? Sagledamo li činjenice, izvanredna važnost Fatime postat će nam u potpunosti jasna. Paul Claudel nazvao je Fatimu „nečuvenom eksplozijom nadnaravnog u svijetu kojem...

Majka Božja Bistrička

Majka Božja Bistrička

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi accumsan elit mi, a bibendum lacus dignissim a. Curabitur eget arcu pharetra, aliquet arcu quis, fermentum diam. Phasellus condimentum congue feugiat. Ut ornare odio id odio gravida, ac...

Prijavite se na newsletter!

Budite inforimrni o najnovijim aktivnostima udruge Vigilare

 

Uspješno ste se prijavili na newsletter!