Odgovor Vice Batarela ministru Nakiću: „Ministre, kada počinje ljudski život“

12. 06. 1616. | Priopćenja, slider

Zagreb, 12. lipnja 2016.

Predmet: Odgovor Vice Batarela ministru Nakiću: „Ministre, kada počinje ljudski život“

Poštovani ministre Nakiću!

Nakon Vašeg odgovora na našu reakciju, moram konstatirati da ili ste neznalica ili namjerno govorite neistine i širite farmaceutske (lažne) dogme o tzv. “pilulama za dan poslije”.

Možete li kao ministar stvarno pred cijelom hrvatskom općom i stručnom javnosti tvrditi da te tablete nisu abortivne? Te pilule (ellaOne i Escapelle) itekako mogu dovesti do abortusa stoga one jesu abortivne. To je znanstvena činjenica.

Možete li kao ministar dokazati suprotno za sljedeće: ako se nezaštićeni spolni odnos dogodi u vrijeme najplodnijih dana ciklusa, pilula ne može spriječiti susret spermija i jajašca, ali može spriječiti nidaciju, tj. da se embrij (zametak) ugnijezdi u maternicu dovodeći tako do smrti embrija, to jest novog ljudskog bića.

Upravo je definicija trudnoće ono s čime se ovdje najviše manipulira jer se izbjegava reći da trudnoća započinje spajanjem ženske i muške spolne stanice, a ne tek nidacijom.

Ministre, kada počinje ljudski život?

Ministre, hoćete li moći živjeti sa svojom savješću znajući da i mnogi maloljetnici i čak njihovi roditelji, podržavaju uzimanje tih pilula jer ste Vi lažno rekli da one „nisu abortivne već sprječavaju neželjenu trudnoću odgađanjem ovulacije“?

Kao član navodne konzervativne Vlade trebali biste imati jasan stav, a ne “kako vjetar puše” i nastaviti se skrivati iza što onoga je započela SDP-ova vlast.

Te pilule su štetne za žensko zdravlje i smrtonosne (abortivne) za ljudske embrije (nova ljudska bića).

Očekujem (kao i mnogi drugi ljudi koji Vas izravno ovih dana kontaktiraju) da prihvatite znanstvene činjenice o tim pilulama i u skladu s time reagirate.

Očekujem i od ‘konzervativne’ stranke HDZ-a, pogotovo ako dođe do promjena u hrvatskoj Vladi, da ispravi štetne stavove koje kao ministar odašiljete i da Vas smijene s te odgovorne pozicije.

S poštovanjem

Dr. sc. Vice John Batarelo

predsjednik Vigilare

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Zagrebački gradonačelnik Tomašević i njegov 'Muzemo', vrlo će brzo u gradske osnovne škole uvesti građanski odgoj i obrazovanje i to, kako su najavili, prema riječkom modelu, a možda i još liberalniji. Takvim programom građanskog odgoja potkopavaju...

[VIDEO] Prvih 100 dana nove vlasti u Zagrebu

[VIDEO] Prvih 100 dana nove vlasti u Zagrebu

https://www.youtube.com/watch?v=dl4L7YMJfxM Nova gradska vlast pohvalila se s prvih stotinu dana vladanja glavnim gradom Hrvatske. To je, uistinu tragikomično, jer je to razdoblje obilježeno, prije svega, nametanjem ideologije, kao i iskazanom...

Građanski odgoj? Ne, hvala.

Građanski odgoj? Ne, hvala.

Dakako da zeleno-crveni revolucionari koji vladaju Zagrebom, ne gube vrijeme na teme na kojima su dobili izbore (komunalije, obnova grada itd.). Ideologija i kulturološka indoktrinacija ljevici je, ipak, iznad svega drugoga. Prenosimo komentar dr....

Parlamentarni izbori 2020.