Šokantna priča o zlostavljanju djeteta

30. 07. 1313. | Kultura života

Australski su mediji 2010. godine, poput robova homoseksualne zajednice i neznanja, kao i ulizivačka Amerika, objavili članak pod besmislenim nazivom „Dvojica su tate, bolji od jednoga“, govoreći o jednom homoseksualnom paru koji je došao u Rusiju da bi posvojio dijete. Ovi “očevi“ opisuju poteškoće s kojima su se suočili u pokušajima da pronađu surogat-majku u SAD-u i tretmanu koji su doživjeli kada su se vratili u Australiju sa svojim djetetom. A sve to zbog sumnjičavosti mjerodavnih koji su se bojali da bi dva homoseksualca mogla biti pedofili. Članak je završio dirljivim riječima: „Mi smo obitelj kao i bilo koja druga, [jedan od očeva] ponosno reče.”

Pogledajmo kakva je situacija u 2013. godini: jedan od tih ponosnih i navodno brižnih očeva, američko-australski državljanin Mark. J. Newton, osuđen je nedavno na sudu u Indiani zbog „zavjereničkoga djelovanja radi seksualnoga iskorištavanja maloljetnika i posjedovanja dječje pornografije“ te mu je izrečena kazna od 40 godina zatvora. Newtonov partner Peter Truong u iščekivanju je suđenja za slična djela.

Više su puta vijesti izvještavale da postoji video-snimka koja prikazuje jednoga od “očeva“ u seksualnom činu nad njihovim sinom kada mu je bilo 2 tjedna starosti. Osim toga, ovi muškarci učinile su svojega sina seksualno dostupnim od njegove 2 do 6 godine, s najmanje osam drugih muškaraca u tri savezne države. Također, te su bolesne zločine snimili i snimku postavili na pedofilsku internetsku stranicu „Boy Lovers Network“.

Ovu priču prati i priča Kennetha Brandta iz 2012. godine koji je posvojio trojicu dječaka i djevojčicu, a potom silovao i prostituirao dječake.

I Brandtov slučaj prati priča “oženjenoga“ para iz Connecticuta iz 2011. godine, Georgea Harasza i Douglasa Wirtha koji su posvojili devetoricu dječaka, a petorica od njih, optužilo ih je za silovanje.

Izreći ću politički vrlo nekorektnu izjavu da muške homoseksualne zajednice imaju ozbiljan problem s pedofilijom, uključujući njihove promjenjive varijacije, poput hebefilije i efebofilije.  Za one neupućene, ti se nazivi odnose na različitu dob koju preferiraju kod plijena.

Skandal seksualnoga zlostavljanja unutar Katoličke crkve primarno je homoseksualne naravi. Drugim riječima, svi počinitelji seksualnoga zlostavljanja bili su muškarci, dok je ogromna većina žrtava bila također muškoga spola.

Skandal seksualnoga zlostavljanja u organizaciji Američkih dječaka-izviđača, otkriven 2012. godine, u potpunosti je bio homoseksualne prirode, što će reći da su muški zlostavljači vrebali mušku djecu i adolescente.

Iako je muške homoseksualne populacije između 3-4% cjelokupne populacije, mnogi izvori upućuju da oni počine veći postotak slučajeva seksualnoga zlostavljanja, nego pripadnici heteroseksualne populacije.

I nemojmo zaboraviti da u gotovo svakom društvu u povijesti koje je prihvatilo homoseksualnost, prevladavajući oblik homoseksualnoga odnosa bio je između odraslih muškaraca i maloljetnih dječaka. Ako imate malo slobodnoga vremena i jak želudac, možete pretražiti internetske homoseksualne stranice i vidjet ćete slike mladolikih dječaka, odnosno adolescenata.

Zločini seksualnoga zlostavljanja djece zasigurno nisu ograničeni samo na homoseksualnu populaciju i ne želim reći da su svi homoseksualci pedofili. No, želim ustvrditi da homoseksualna zajednica nije imuna na zarazu pedofilije ili kako to neki uljepšano, ublaženo zovu „privlačnošću prema maloljetnicima“, što je za one koji osjećaju „privlačnost prema maloljetnicima“ još samo jedan oblik seksualne orijentacije. Sam izraz „seksualna orijentacija“ u sebi je, također, eufemizam, smišljen da zamuti razliku između, prema zakonitostima biologije i anatomije, redovitoga seksualnog nagona i seksualnoga nagona protivnoga zakonitostima biologije i anatomije koji rezultira neplodnošću i spolnim bolestima.

Čini se da zajednica koja ponosno slavi ono što je vrijedno žaljenja, ima puno veći problem perverzije, nego što je to sama seksualna privlačnost muškaraca prema muškarcima.

Pitam se hoće li jadni ruski dječak kojega je majka prodala za 8 000 srebrnjaka zlom homoseksualnom paru koji  ga je koristio kao seksualnu igračku, razviti kroz odrastanje privlačnost prema muškarcima. No, to nije moguće jer, kako homoseksualci kažu, „oni su takvi rođeni“.

Homoseksualnim parovima ne bi trebalo dopustiti posvajanje djece, zbog mnogih razloga. Prvi je: homoseksualni čini u sebi su nemoralni. Drugi: postoje jasni i nedvosmisleni dokazi da većina homoseksualaca ne vidi ništa problematično u odnosima između odraslih muškaraca i maloljetnika razne dobi. Treće: homoseksualni parovi značajno su nestabilniji, nego heteroseksualni. Četvrto: za većinu muškaraca homoseksualaca, vjernost ne znači monogamiju. Na koncu: djeca imaju neotuđivo pravo da ih odgoje otac i majka, što i sam Barack Obama javno deklarira kao neizbježno važno za život djece, iako nedosljedno podržava i oblike “braka“ koji pretpostavljaju proširenje i na istospolne zajednice.

Izvor: www.illinoisfamily.org

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

Svetci prošli kroz Zagreb

Svetci prošli kroz Zagreb

Nakon godinu dana od prvoga razornog potresa u Zagrebu i dolaska koronavirusne pandemije u Hrvatsku, katolici Zagrebačke nadbiskupije u subotu, 20. ožujka 2021., u 10 sati krenuli su u pokorničku korizmenu procesiju od zagrebačke Katedrale do...

Najsigurnije cjepivo protiv koronavirusa

Najsigurnije cjepivo protiv koronavirusa

U proteklih nekoliko tjedana, nekolicina najistaknutijih svjetskih farmaceutskih tvrtki najavila je predstojeću proizvodnju cjepiva protiv koronavirusa COVID-19. Komentirajući ove vijesti, ugledni talijanski virolog, profesor Andrea Crisanti,...

Dugin verbalni delikt u Hrvatskoj

Dugin verbalni delikt u Hrvatskoj

Nakon što su se radikali (ljevičari i militantni sekularisti) trijumfalistički i zlobno veselili što je Vigilare na prvoj razini - Županijskom sudu u Zagrebu - „izgubio“ slučaj od tužitelja, homoseksualne grupacije „Dugine obitelji“, zbog neke...

Dopis DORH-u u vezi slučaja Babić

Dopis DORH-u u vezi slučaja Babić

Državno odvjetništvo Republike HrvatskeGlavna državna odvjetnica Republike Hrvatskegđa Zlata Hrvoj-Šipek Zagreb, 12. siječnja 2021.   Predmet: Slučaj Babić i poticanje nasilja i mržnje Poštovana gđo Hrvoj-Šipek, dana 22. prosinca...

Parlamentarni izbori 2020.