Planned Parenthood razotkriven po 10. put : „Od ‘svježe’ abortiranih beba prodajemo oči, srca i spolne žlijezde“

16. 09. 1515. | Kultura života

Organizacija koja je objavila 9 video-snimki razotkrivajući skandal oko prodaje abortiranih beba i njihovih dijelova tijela, objavila je jučer novi tajni video s još jednim šokantnim otkrićem. Ovaj posljednji video ‘uhvatio je’ najveći nacionalni abortusni biznis u prodaji određenih dijelova tijela,  uključujući srca, oči i spolne žlijezde nerođenih beba. Video također prikazuje šokantne načine kojima osoblje Planned Parenthooda službeno priznaje da prodajom dijelova tijela abortiranih beba krše savezne zakone.

Deseti video Centra za medicinski napredak prikazuje nekoliko najviših rukovoditelja P. Parenthooda kako raspravljaju o parenthoodovskim tajanstvenim praksama ‘berbe’ abortiranih fetalnih dijelova.

Video uključuje komentare Deborah VanDerhei, nacionalne ravnateljice Konzorcija davatelja usluge abortusa, koji ‘berbu’ dijelova tijela fetusa opisuju kao “donaciju na plaću”.

Video ističe i razgovor s dr. Carolyn Westhoff , višom medicinskom savjetnicom P. Parenthooda, dr. Vanessom Cullins, potpredsjednicom vanjskih medicinskih poslova P. Parenthooda i Deborahom VanDerhei, Nacionalnom ravnateljicom Konzorcija pružatelja abortusa pri P. Parenthoodu.

„Upravo smo poslovali s ljudima koji žele određena tkiva, kao, znate, srčano, ili žele oči, ili moždano“, kazala je dr. Westhoff budućem kupcu fetalnih organa. „Zasigurno, sve što osiguravamo – o gonade (spolne žlijezde, op. p.)! O moj Bože, gonade. Sve što osiguravamo, svježe je.“ Westohoff nastavlja, „Očito ćemo imati potrebu za veliki PR oko ovoga“, prije no što ponudimo kupcima P. Parenthoodov „nacionalni ured za abortiranje ljudi“.

Deborah VanDerhei je nacionalna ravnateljica CAPS-a, utjecajnog tijela unutar P. Parenthooda koje određuje abortusnu politiku za cijelu organizaciju. VanDerhei govori o plaćanju za fetalna tkiva kao o „donacijama na plaću“ što ima za konotaciju financijsku nagradu ili korist bez obzira na stvarne troškove. Objašnjava: „Razgovarala sam s izvršnim ravnateljima Nacionalne abortusne federacije (NAF), pokušavamo to razriješiti kao industriju, kako ćemo upravljati naknadom, jer naslovnice bi bile katastrofa“.

VanDerhei kasnije pita budućeg kupca: „Je li ovo zaista vrijedno toga – ja čak ni ne znam koliko u konačnici donosi uzorak? Kada joj je rečeno da uzorak košta 100 dolara, primjećuje: „Ali mi imamo neovisne kolege koji stvaraju dosta prihoda od ovoga.“ VanDerhei sugerira da se P. Parenthood zaista trudi izbjeći ostavljati pisane tragove o svojim akivnostima s fetalnim tkivima: „Radi se o stvari o kojoj, možete pretpostaviti, nam nije toliko lagodno razgovarati preko emaila.“

U razgovoru snimljenom između VanDerhei i Vanesse Russo, administratorice usklađivanja programa (Planned Parenthood Keystone, Pennsylvania), Russo obrazlaže: „Tvrtka poput ove želi dati našoj organizaciji novac za ta tkiva – mislim da je to dobra razmjena i da je to u redu.“ VanDerhei je kimnula glavom gore-dolje i potvrdila: „Mhm“.

Prodaja ili kupnja ljudskog fetalnog tkiva prema saveznim zakonima kažnjiva je do 10 godina zatvora ili 500 000 dolara novčane kazne.

Vanessa Cullins, čini se potpuno svjesnom kriminalnosti činjenice da je prodaja fetalnih dijelova tijela prisutna u P. Parenthoodu: „Ovo je važno. Ovo bi moglo uništiti Vašu organizaciju i nas, ako naše razgovore ne uskladimo kako treba“, objasnila je budućem kupcu.

Planned Parethood najveći je nacionalni pružatelj abortusa u zemlji, odgovoran za 327 000 abortusa SVAKE GODINE, primajući godišnje 528 milijuna dolara iz državnog proračuna.

Od izbjegavanja emailova do oksimorona iskrivljena značenja poput „donacije na plaću“, izgovori su kojima će vodstvo P. Parenthooda pokušati zataškati svoju nezakonitu prodaju dijelova abortiranih beba i nisu ni manje ni više nego očaj savjesti“, primijetio je David Daleiden iz Centra za medicinski napredak.

Daleiden nastavlja: „Glavna ravnateljica P. Parenthooda, Cecile Richards, otvoreno priznaje da primaju ’60 dolara po uzorku tkiva’, te da njihovi ugovori sa StemExpressom nude plaćanje kada se ‘u klinici utvrdi da je fetus uporabljiv’. P. Parenthood provodi svoje poslove s abortusima i dijelovima tijela otvoreno ignorirajući  zakon te bi smjesta trebali biti procesuirani. Njihovo financiranje javnim novcem trebalo bi biti raspodijeljeno Saveznim zdravstvenim centrima koji pružaju veće i opsežnije zdravstvene usluge nadmašujući po lokacijama P. Parenthood u odnosu 20 naprama 1.

Ovoga tjedna u Zastupničkom domu SAD-a glasovat će se za zakon kojim bi se obustavilo financiranje Planned Parenthooda. Republikanka Diane Black iz Tennessija, pro-life zakonodavkinja koja podupire zakonodavstvo i medicinske sestre preko više od 40 godina, zahvalila je Johnu Boehneru i republikanskom vodstvu Doma što su glasovanje stavili na dnevni red idući tjedan.

Black je napisala zakon koji bi obustavio financiranje P. Parenthooda  na godinu dana dok Kongres SAD-a ne provede istragu u vezi prodaje abortirane djece. Glasovanje Zastupničkog doma pratilo bi glasovanje u Senatu od prošlog tjedna, koje je pokazalo da su senatski Demokrati opstruirali i blokirali zakone da bi opozvali 550 milijuna dolara javnog novca. Očekuje se da Senat uskoro glasuje o drugom pokušaju prestanka financiranja P. Parenthooda iz državnog proračuna.

Prva sjednica razotkrila je da P. Parenthood otvoreno i višestruko krši savezne zakone radi prodaje dijelova tijela abortiraih beba. Sljedeći tjedan, održat će se druga sjednica u Kongresu nakon što je 10 snimki razotkrilo kako ta abortusna tvrtka prodaje abortirane bebe i njihove dijelove tijela za istraživanja.

Razokrivajuće snimke koje su uhvatile osoblje P. Parenthooda u prodaji dijelova tijela abortiranih beba, šokirale su naciju. Ovo je popis svih 9 prethodnih:

Prvi video: Dr. Deborah Nucatola (P. Parenthood) komentirala je dorbljenje beba: „Jako smo dobri u dobivanju srca, pluća, jetre jer to znamo, stoga ja ne ću zdrobiti taj dio, nego ću zdrobiti ispod, iznad, nastojat ću vidjeti mogu li dobiti sve netaknuto.“

Drugi video: P. Parenthoodova dr. Mary gatter našalila se rekavši: „Ja želim Lamborghini“ kada je pregovarala o najboljoj cijeni za dijelove beba.

Treći video: Holly O’Donnell, bivša zaposlenica Stem Expressa koja je radila u P. Parenthood klinici, detaljno je iz prve ruke objasnila neopisivie zločine i kako se onesvijestila od užasa kada je držala bebinu nogu.

Četvrti video: P. Parenthoodova dr. Savita Ginde izjavila je: „Mi ne želimo učiniti naplaćivati fiksnu cijenu (po djetetu), recimo 200 dolara. Po porimejrku stvari funckionirjau malo bolje, samo zato što možemo vijdeti kako možemo izići iz toga.“ Također s emsijala dok je gledala u tanjur fetlanih bubrega  koji su bili „baš kako treba“.

Peti video: Melissa Farrell iz P. Parenthoodove podružnice Gulf Coast u Houstonuhvalila je vještine organizacije u dobivanju „netaknutih fetalnih leševa“ i da je ‘istraživački’ odjel „mnogo sudjeluje proračunu naše podružnice ovdje, znate mi smo jedna od najvećih podružnica, naš istraživački odjel najveći je u SAD-u“.

Šesti video: Holly O’Donnell opisala je kako tehničari uzimaju fetalne dijelove bez pacijentičina pristanka: „Ima lsučajeva kada jednostavno uzmu što žele. I te majke to ne znaju. I ne postoji način kako bi mogle saznati“.

Sedmi i možda najuznemirujući video: Holly O’DOnnell opisivala je ‘berbu’ ili nabavu organa od gotovo netaknutog fetusa abortiranog u kasnoj trudnoći u P. Parenthoodovoj klinici Mar Monte’s Alameda u San Jose (Kalifornija). „Želite li vidjeti nešto što je kul, rekla je da ju je upitala njezina nadređena. Potom je samo dodirnula srce i ono je započelo kucati. I ja sjedim ondje i gledam u taj fetus i njegovo srce kuca, i ja neznam što da mislim“.

Osmi video: Glavna ravnateljica StemExpressa priznaje da P. Parenthood prodaje „mnogo“ potpuno netaknutih abortiranih beba.

Deveti video: ‘hvata’ medicinskog ravnatelja P. Parenthooda da raspralvja kako abortusne tvrtke prodaju potpuno netaknute abortirane bebe, uključujući one koje „jednostavno ispadnu van“ iz utrobe.

Do sada je 12 saveznih država odgovorilo na video-snimke i naredilo istragu oko abortusa i biznisa ‘berbe’ organa uključujući Južnu Karolinu, Floridu, Tennessee, Massachusetts, Kansas, Missouri, Arizona, Indiana, Ohio, Georgija, Teksas i Louisiana. Okružni tužitelj u Houstonu (Teksas) također provodi istragu nakon što je podružnica P. Parenthooda iz Houstona uhvaćena u prodaji abortiranih beba.

Kongres SAD-a proširio je istragu, a pet je država ukinulo financiranje P.Parenthoodova abortivnog biznisa, uključujući Utah, Arkanzas, Alabamu, New Hamspshire i Louisianu, dok je guverner Iowe naredio provjeru financiranja.

Potpune neobrađene sminke potvrđuju objave da pojedine dijeloveabortiranih beba P. Parenthood prodaje biotehnološkim tvrtkama radi stvaranja „humaniziranih“ miševa.

Savezni zakon koji zabranjuje prodaju abortiranih beba i njihovih dijelova tijela napisao je pro-choice zastupnik kongresa prije više desetaka godina koji, u svojoj suštini, navodi postupak kojim prodavači dijelova tijela abortiraih beba mogu zadovoljiti određene kriterije koji omogućuju da prodaja bude zakonita. Zbog toga je kongresni zastupnik iz Kolorada uveo zakon kojim se to potpuno zabranjuje.

Izvor: www.lifenews.com

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

Procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama

Procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama

I ove godine na blagdan Gospe Fatimske, u petak 13. svibnja 2022., održat će se javna procesija s kipom Gospe Fatimske i relikvijama mnogih svetaca. Procesija počinje u 17.30 sati pred zagrebačkom Katedralom. Nakon što je Sveti Otac ove godine...

Otkriće o svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske

Otkriće o svetom Josipu, zaštitniku Hrvatske

Sveti Josip zaštitnik je Hrvatske od 1687. godine kada je Hrvatski sabor o tome donio službenu odluku. Tekst te saborske odluke nalazi se, među ostalim, i na službenim stranicama Hrvatskog sabora i navodno glasi ovako: „Sveti Josip, Krista...

Nove mjere Stožera – udar na zdrav razum?

Nove mjere Stožera – udar na zdrav razum?

Zaoštravanje epidemioloških mjera i restrikcija koje nam je danas svečano najavio i obznanio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske novi je dokaz one stare mudrosti da se glupost nikada ne umara. Od početka pandemije korona virusa veliki dio...

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Vigilare obranio slobodu govora i prava katoličkih vjernika

Nakon naloga Vrhovnog suda za izuzećem sutkinje Sandre Artuković Kunšt zbog ideološke (lgbt) pristranosti iz postupka udruge „Dugine obitelji protiv Vigilare“ i ukidanja prvostupanjske presude zbog „bitne povrede odredaba parničnog postupka“ i...

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Građanski odgoj – roditelji, oprez!

Zagrebački gradonačelnik Tomašević i njegov 'Muzemo', vrlo će brzo u gradske osnovne škole uvesti građanski odgoj i obrazovanje i to, kako su najavili, prema riječkom modelu, a možda i još liberalniji. Takvim programom građanskog odgoja potkopavaju...

Parlamentarni izbori 2020.