Lila Rose impresionirala UN

16. 03. 1515. | Kultura života

New York, 13. ožujka – Konferencijska dvorana UN-a popunjena s gotovo 400 mladih koji su sjedili na diplomatskim mjestima, ustali su sinoć da bi zapljeskali jednoj mladoj ženi. Lila Rose i njezine tajne video-snimke koje razotkrivaju Planned Parenthoodovo okorjela abortiranja djece, obilježile su njezin prvi nastup u veličanstvenoj zdanju.

„Ja tražim oprost zbog toga što moj narod izvozi nasilje protiv najnevinijih diljem cijelog svijeta, kazala je, „i želim pokazati što je moja ekipa vidjela u industriji abortusa“.

„New York City je mjesto rođenja Planned Parenthood organizacije, najvećega lanca abortusa u SAD-u i snažan politički igrač u inozemstvu“, dodala je.

Lila je pokazala video-isječke u kojima  zaposlenici tih klinika objašnjavaju kako dobiti spolno selektivne abortus, abortus u kasnoj trudnoći i kako prijevarom pridobiti državnu pomoć oko toga.

„Ako se ne odnosimo prema najslabijim članovima društva s poštovanjem kao prema nama samima, kakva je to pravda i jednakost? Kako je to podržavanje ljudskih prava?“

„Nekolicina zaposlenica koje se smatrale da se bore za reproduktivna prava napustile su Planned Parenthood“, ispričala je. Shvatile su da „možda ovo nije najbolje za žene, možda možemo učiniti bolje za žene, nego ubiti njihovo meso i krv; možda je prisila, možda je ovo laž koju smo prodavale zbog moćnog političkog i poslovnog interesa, koji na abortusima zarađuju višemilijunske iznose.

Postoji veliki pritisak da se ne prepoznaje dijete u utrobi. „No, jednom kad spoznamo što znanost i razum govore o životu u utrobi“, ljudi mogu vidjeti ljudskost nerođenog djeteta.

Stajalište „moje tijelo, moja prava“ vodi ideji da s „tijelom unutar mojega tijela“ „ja mogu što  god želim“. To stavlja opterećenja s djetetom potpuno na ženu jer društvo govori ženi „pobrini se za to, nosi se s tim“.

Abortus se nudi kao jedino rješenje izazovu trudne žene, „ako želi unaprijediti svoju karijeru, ako želi ostati sa svojim momkom“.

Majka Tereza je kazala da je abortus najveći uništavatelj mira.

„Kada najslabijim članovima društva zanijekate njihova ljudska prava umjesto da ih zaštitite, ne možemo imati mir za kojim čeznemo“, kazala je.

Kada djetetu koje je „u potpuno zavisnoj situaciji, kao najslabijem članu našega društva zanijekate njegovo najosnovnije ljudsko pravo , tada imate krizu ljudskih prava u samoj srži svojega društva i ne možete imati mir.“

Zajednički mit abortusnog lobija, koji posebno radi pritisak na zemlje da ozakone abortus, jest da je trudnoća bolest koja se liječi ubijanjem djeteta.

„Žene još uvijek umiru od abortusa“ u SAD-u jer je to neprirodan i nasilan čin protiv nje, kao i protiv djeteta“.

Jedna video-snimka prikazala je kako Planned Parenthood osigurava abortus u kasnoj trudnoći sa slikama Tobyja, djeteta rođena s 24 tjedna pa s njegovim slikama s 9 tjedana starosti, 2 godine starosti  i kada se igra u čamcu u trećoj godini života.

Žena iz publike poslala je poruku prema International Youth Coalition, studentima koji su je pozvali na ovaj događaj. Prije je podržavala abortus, ali sada je protiv toga.

I promatrač Vatikana pri UN-u, nadbiskup Bernardito Auza, gostovao je događaju pod naslovom „Mladi i hrabrost: život ne može čekati“ zajedno s organizacijom C-Fam ( Centrom za obitelj i ljudska prava, New York).

 

 

 

www.c-fam.org

Parlamentarni izbori 2020.

Možda vas zanima:

PETICIJA: Želim da 25. lipnja bude državni blagdan!

PETICIJA: Želim da 25. lipnja bude državni blagdan!

Pokrenuli smo peticiju prikupljanja potpisa kojima ćemo vladajućima dati do znanja da želimo da 25. lipnja bude državni blagdan i neradni dan. Riječ o previše važnom događaju kada su Hrvati, nakon mnogo stoljeća, proglasili državnu neovisnost, da...

[VIDEO] 30 godina hrvatske neovisnosti

[VIDEO] 30 godina hrvatske neovisnosti

U spomen na 30. obljetnicu proglašenja hrvatske neovisnosti, Vigilare je izradio video-zapis s najupečatljivijim trenutcima i pojedincima iz razdoblja političke i vojne borbe za hrvatsku slobodu. https://www.youtube.com/watch?v=91knlRJPDS0

22. lipnja – dan koji treba slaviti

22. lipnja – dan koji treba slaviti

Dana 22. lipnja 1593 . u bitki kod Siska, združena kršćanska vojska zaustavila je prodor Turaka i nestanak Hrvatske. Turske snage ni iz trećeg puta nisu uspjele pokoriti sisačku utvrdu i prodrijeti u sjeverozapadne hrvatske krajeve te dalje u...

Nismo dobili milijune, nego milijarde dolara

Nismo dobili milijune, nego milijarde dolara

Od neomarksističkog zastupnika Bojana Glavaševića, jednog od najvećih zagovornika ubijanja nerođene djece, oduzimanju prava djeci na oca i majku, neprijatelja Katoličke crkve, širitelja pogubne lgbt i rodne ideologije, verbalnog napadača na...

[VIDEO] Ugledni liječnik o pandemiji i cjepivima

[VIDEO] Ugledni liječnik o pandemiji i cjepivima

Dr. Peter McCullough je internist, kardiolog, akademik, profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Dallasu (Teksas). U ovm videu progovara o pandemiji koronavirusa i cjepivima te njihovu (štetnom) utjecaju na ljudsko zdravlje....

Parlamentarni izbori 2020.