Poštovani podupiratelji udruge Vigilare, u ovom newsletteru donosimo vam sljedeće

Borba oko suzbijanje pedofilije i njihovih zagovaratelja u Hrvatskoj: do kada će se tolerirati to zlo?
Nulta tolerancija za zagovaratelje pedofilije u Hrvatskoj! Gdje odlazi novac hrvatskih građana?

Vigilare je uz pomoć stručnjaka napravio analizu novoobjavljenih radionica 4. modula Zdravstvenog odgoja vezanih za “spolni odgoj”. Dosta je obmanjivanja roditelja i indoktrinacije i hiperseksualizacije djece. Pročitajte i otkrijte što se zaista nalazi u radionicama.
Ocjena i komentari radionica Zdravstvenog odgoja

Za vrijeme posjeta dr. Judith Reisman pokrenuli smoTVigilare gdje objavljujemo važne događaje koje organiziramo.
Pogledajte – TVigilare na YouTube

Bum Tomica lektira
Kao što je poznato, Vigilare je reagiralo na pornografski sadržaj školske lektire “Bum Tomica” autorice Silvije Šesto. Povjerenstvo Agencije za odgoj i obrazovanje dalo je svoje priopćenje u kojem je branilo sporni sadržaj lektire. U međuvremenu smo našli još takvog sadržaja u drugim lektirama. Uskoro ćemo imati naše priopćenje i stručno mišljenje vezano uz to.

IZBORI ZA EUROPSKI PARLAMENT
– kratki intervju s Davorom Stierom

Dvije osobe koje su blisko surađivale u ovim Vigilare akcijama, sada se kandidiraju za Europski parlament. Obojici želimo sve najbolje. Jedan je Krešimir Miletić (Hrast), a drugi Davor Stier (HDZ). Krešimir je već dobro poznat Vigilare podupirateljima, kao i njegovi stavovi i vrjednote.
Davor Stier osobno je dva puta podržao i organizirao javna saslušanja u Hrvatskom saboru za Vigilare akcije vezano za umjetnu oplodnju i dr. Judith Reisman.
Ovdje donosimo kratki intervju s njim