Poštovani prijatelji i podupiratelji,

pozivamo vas da se ukljucite u KLIK akciju udruge Grozd slijedeći niže navedene upute.

Ministarstvo tvrdi da se samo nekoliko stotina roditelja i građana protivi ovakvom zdravstvenom odgoju?!

POKAŽIMO DA NAS JE PUNO VIŠE!

Bez obzira jeste li roditelj školske djece ili ne – uključite se u akciju “TRAŽIM IZBOR” i pošaljite ovaj mail svim prijateljima!

Akcija je jednostavna i zahtijeva 2 minute Vašeg vremena.

Kliknite ovdje, ispunite svoje osobne podatke i kliknite “pošalji”.

Vaše će pismo istovremeno dobiti:
predsjednik RH Ivo Josipović, predsjednik Vlade RH Zoran Milanović i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Napomene:
1. Osobe koje nemaju vlastitu e-mail adresu mogu također sudjelovati u akciji. Neka ispune svoje osobne podatke, a e-mail adresu neka stave od nekog člana obitelji ili prijatelja.

2. Ova akcija je neovisna o drugim akcijama skupljanja potpisa – dakle možete joj se priključiti bez obzira jeste li se već potpisali na nekom obrascu sličnog sadržaja.

3. Pozivamo roditelje da, neovisno o ovoj akciji, i dalje punim intenzitetom nastave akcije informiranja i skupljanja potpisa roditelja u školama koje uzimaju sve više maha. No, obzirom da bi informiranje i skupljanje potpisa roditelja u školama zbog rijetkih roditeljskih sastanaka moglo potrajati i do kraja školske godine, istovremeno se uključite i u ovu akciju.

Što je sporno u potezima Ministarstva? – pročitajte ovdje. (PDF)

Pratite ostale tekstove, akcije i događaje vezane uz zdravstveni odgoj na Udruga Grozd, Zdravstveni Odgoj i naZdravstveni Odgoj (Facebook).

Udruga Glas roditelja za djecu – GROZD