Dragi podupiratelji!

Zahtijevamo od ministra obrazovanja, znanosti i športa, Predraga Šustara, da se tzv. ‘spolni odgoj’ koji se temelji na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja u potpunosti izbaci iz hrvatskih škola. 

Višestruko dokazani pedofilski temelj i pozadina tzv. ‘spolnog odgoja’ (ovdje i ovdje), ne smiju biti prisutni ni u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi!

Ministar i većina mas-medija šute, a Predsjednica Republike Hrvatske podržava reformu ne mareći za pedofilski sadržaj u kurikulu. 

Zato trebamo pojačati aktivnosti, slati mailove svaki dan, ali ne samo ministru, nego i HRT-u, Jutarnjem i Večernjem listu, 24 sata i Predsjednici RH.

Potrebno je samo:

1.  Kopirati tekst u svoj e-mail

2.  Poslati naministar@mzos.hrzamjenik@mzos.hrodgojiobrazovanje@mzos.hrured@vigilare.orgured@predsjednica.hrdesk@hrt.hrhrt@hrt.hrjutarnjihr@eph.hrvecernji@vecernji.hrkorisnici@hrt.hrpress

htv@hrt.hrprogram_hr@hrt.hrredakcija@24sata.hr

3.  Obavezno se potpišite 

4.  Uključite i svoje kontakte

Tekst:

Poštovani!

Tzv. ‘spolni odgoj’, koji se nazivao i ‘4. Modul’, ‘odgovorno spolno ponašanje’ itd., dokazano je utemeljen na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja.
Sporni je predmet uveden u hrvatske škole prije tri godine višestrukim pravnim nasiljem te se i dan-danas nalazi u svim školama. 

Nedopustivo je da se sadržaj koji je utemeljen na kaznenom djelu pedofilije i autorski povezan s promicateljima pedofilije, predaje našoj djeci. 

Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje.

Oko ovoga postoji samo jedna podjela: pedofilija – da ili ne.

Ministre Šustar, zahtijevam da taj tzv. ‘spolni odgoj’ kriminalne pozadine hitno izbacite iz svih škola jer se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece i učenju Alfreda Kinseyja.

S poštovanjem

(ime i prezime)