Dragi prijatelji!

Ovo je važna obavijest. Možda i najvažnija do sada.

Pozivam vas da zajednički dignemo glas protiv ratifikacije tzv. „Istanbulske konvencije“. Iz samo njima znanih razloga, naši političari podržavaju tu kontroverznu konvenciju i tako stvaraju razdor u društvu, doprinoseći pokušajima uništenja antropološke istine da je čovjek od Boga stvoren kao muškarac ili žena. „Istanbulska konvencija“ ima moć promijeniti hrvatski Ustav i negativno utjecati na teško izboreni hrvatski suverenitet postavljajući nadzorno stručno tijelo GREVIO iznad Hrvatskog sabora. Sad zamislite kakav razorni učinak može imati u budućnosti na zakone koji reguliraju školstvo, zdravstvo, obitelj i socijalne politike!

„Istanbulska konvencija“ širom otvara vrata indoktrinaciji naše djece i unučadi lažima i pseudoznanošću u vidu rodne ideologije. Nemojte se dati izmanipulirati – članci 3. i 4. konvencije otvoreno promiču rodnu ideologiju koju papa Franjo naziva ideološkom kolonizacijom koja razara temelj obitelji!

Sada se ne smijemo povući i utonuti u žalost i beznađe. Ništa još nije gotovo. Mi smo ti koji moramo odlučivati o budućnosti Hrvatske i sve je u našim rukama!

Smijem li vas zamoliti samo DVIJE stvari?

  1. Dođite na prosvjed „Hrvatska protiv Istanbulske konvencije“ koji će se održati u subotu 24. ožujka 2018. u Zagrebu. Prosvjedna povorka kreće s Trga žrtava fašizma u 11 sati. Odatle ćemo se preko Trga bana Josipa Jelačića uputiti na Trg svetog Marka te pred zgradom Sabora i Vlade poslati jasnu poruku da želimo da naši vlastodršci odbace laž i zlo te odbiju ratificirati kontroverznu „“Istanbulsku konvenciju“ koja promiče protukršćansku rodnu ideologiju.
  2. Izdvojite nekoliko minuta i nazovite ili/i napišite e-mail predstavniku HDZ-a u vašoj izbornoj jedinici. Lista je na dnu ove poruke. Što biste im trebali poručiti? Kratko, jasno i pristojno: „Protivim se ‘Istanbulskoj konvenciji’ i tražim od Vas da glasujete protiv njezine ratifikacije u Saboru. Ovo je za mene i moju obitelj vrlo važno pitanje i zato ću pratiti kako ćete glasovati i na temelju toga odlučiti hoću li Vam dati povjerenje na sljedećim izborima.“

Ako želite, možete nam poslati odgovor zastupnika na naš email: info@vigilare.org ili putem izravne poruke na našoj Facebook stranici.

Za više informacija o opasnosti „Istanbulske konvencije“ i rodne ideologije koju otvoreno promiče pogledajte sljedeću poveznicu: https://vigilare.org/vijest/prilog-javnoj-raspravi-udruge-vigilare-ratifikaciji-tzv-istanbulskoj-konvenciji/

Kontakti HDZ_odbori i zastupnici

Hvala vam i vidimo se u subotu 24. 3. u 11 sati na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu!

Dr. Vice Batarelo

predsjednik Vigilare